22 Nisan 2008 Salı

@ 'İyiliğe davet edilmesi' Hürriyet'i neden geriyor?

Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'ün 'Kutlu Doğum haftasına yakışan bir derbi olsun' cümlesi üzerine Hürriyet'in internet sitesi Hakan'ı karalamaya yönelik yayın kampanyasına başladı.

Kutlu Doğum gibi manevi değeri çok yüksek bir geceyi centilmenlik şekli sayan oyuncu hakkında ağır eleştiriler yönelten siteye okurlar, "Hürriyet internet sitesi din düşmanı mı, Kutlu Doğum bu siteyi niçin bu kadar rahatsız ediyor?" diye tepki gösteriyor.

İşte Hakan Şükür'ün centilmenlik çağırısını içeren sözleri....

Fenerbahçe ile oynayacakları derbinin Kutlu Doğum Haftası'na denk geldiğini hatırlatan Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, sokaklara hakim olan bayram havasının tribünlere de sirayet etmesini istedi: "Taraftarlar stada kesici aletlerle değil, güllerle gelsin."

Şeytanın liderliğindeki masonik güçlerin bazı medya kuruluşları aracılığıyla toplumları yönlendirdiği bilinen bir yöntemdir. Ancak bu yönlendirmede doğruya ve guzelliğe davet edenler her zaman büyük tepki görmektedirler. Mesela, Hakan Şükür'e gösterilen bu tepki, Adnan Oktar' a yıllardır yapılan karalama çalışmaları yanında devede 'kulak biti' olarak kalır!

Bunun aksine, bu tür medya kuruluslarının, toplumu boşluğa, ahlaki dejenerasyona ve karıştırmaya yönelik ideolojilerin yayılmasına ön ayak olmaları ise, düşünebilen insanlar tarafından artık kolayca farkedilebilen bir hileli-düzendir.

4/76- İman edenler Allah yolunda savaşırlar; inkar edenler ise tağut yolunda savaşırlar öyleyse şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç şüphesiz, şeytanın hileli-düzeni pek zayıftır.

Tağut= Şeytan, kötülük, vs.
Savaşmak= Fikri mücadele.