17 Mayıs 2008 Cumartesi

@ Küstah CHP'li, burası Danimarka değil!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağ kolu olarak bilinen ve CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Hac ve İslam Peygamberi Hz. Muhammed'le ilgili aşağılayıcı ve küstahca konuşmalar yaptı.

Bir program için Ankara'nın Elmadağ ilçesine giden Önder Sav, İlçe belediye başkanını ziyaretinde yanlarına gelen CHP'li bir vatandaş Mustafa Ünal'ın hacca gitme arzusu ile de dalga geçti. Yanına yaklaşarak, Hacca niyetlendiğini söyleyen Mustafa Ünal isimli yaşlı vatandaşa Önder Sav: 'Boşver Araplara para kaptırma' dedi.

Sav'ın sözlerine karşılık yaşının 80'e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu onun için hacca gitme niyetinde olduğunu anlatmaya çalışan CHP'li Mustafa Ünal, Önder Sav'dan hiç beklemediği bir cevap aldı.

Peygamber'e ismiyle "Muhammet" diye hitap etti

Sav alaycı bir ifade ile "Bakarsın Muhammed seni bırakmaz. Buraya göndermez. Onun için sen yine şey yapma" dedi. Sav'ın sözleri karşısında şaşkına dönen CHP'li Mustafa Ünal, konuşma üslubunun böyle devam edeceğini anlayınca, Sav'ın yanından hızla ayrıldı. Bu ibret verici dialogu izlemek için başlığa tıklayınız.