19 Temmuz 2008 Cumartesi

@ PKK, Ergenekon'un bir koludur!

Harun Yahya ismiyle Darwin’in evrim teorisini çürüten adam olarak bilinen Adnan Oktar Ergenekon hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ergenekon çetesi ortaya çıkmadan önce kendisinin bu çeteyi isim vermeden aylarca haber verdiğini anlatan Oktar, www.haberaktuel.com sitesinin sorularını yanıtladı.

“Masonluğun elinin olduğu birçok terör örgütü vardır.” diyen Oktar, Ergenekon çetesinin de masonluğun bir kolu olduğunu savundu. Ergenekon’un bir kolu da PKK olduğuna dikkatleri çeken Oktar şunları söyledi: “Ergenekon’un bir kolu da PKK’dır. PKK da terör örgütüdür. Fakat bunun üst yapısını masonluk oluşturur. Yoksa bu tür örgütler hiçbir şekilde ne disiplinli olabilir, ne güçleri olur, ne de aktif görev alabilirler. Ancak böyle gizli, şeytani, organize güçlerin etkisiyle hareket edebilirler. Masonluk, canı istemediğinde kafalarını ezer.

Yani etkisiz hale getirmek istediklerinde lağveder ve etkisiz hale getirirler. Fakat masonluğun Türkiye üzerindeki düşüncesi çok karanlıktır. Çünkü Türkiye adeta İslam’ın kalesidir. İslam’ın bayraktarı olan bir millet Türk milletidir. Uzun vadede bütün dünyaya İslam’ın hâkimiyetine vesile olacağını anladıkları için Türkiye’yi bölmek, parçalamak ve komünizmin pençesine düşürmek istediler. PKK hareketi, Cumhuriyet tarihinin en büyük komünist kalkışmasıdır.”

Ergenekon yapılanmasının hedefinin Doğu Komünist Türkiye ve Batı Komünist Türkiye diye Türkiye’yi ikiye bölmek olduğunu anlatan Oktar, “Biz bu yapılanma ortaya çıkmadan önce aylarca Ergenekon ismini vermeden söyledik. Ben buna “KDD” diyorum. Yani Komünist Derin Devleti. Sürekli söyledik bunu. Kaydettiğimiz buydu, Ergenekon derin devletiydi. Ama çok şükür Allah bu komiteyi Sait Nursi’nin ifadesiyle dağıttı. Kahraman ordu ve imanlı millet bu gerçeği gördü ve gereken müdahaleyi yaptı. Ama içlerinde suçsuzlar da vardır. Suçsuz olup da yakalananları tenzih ederim. İçlerinde milliyetçi, mazlum insanlar olabilir. Yaşın yanında kurularda yanar. Biz örgütün fikir sistemini söylüyoruz” dedi.

Oktar röportajda internet haberciliğinin gücüne de değindi. Onlarca web sitesi olan Oktar, internet haber sitelerinin ulusal gazetelerden daha etkili olduğunu söyledi. Oktar, ilerleyen yıllarda televizyon ya da gazete kurmayı düşünmediğinin altını çizdi. İnternetin Hz. İsa’nın inişi için hazırlandığı tespitini yapan Oktar, “İnternet, ahir zamanda İslami ahlakın dünyaya hâkim olması için yaratılmış özel bir kanun, özel bir fizik sistemdir. Özel bir elektronik sistemdir. Bu sırf İslam’ın hâkimiyeti için yapılmıştır. Allah tarafından yaratılmıştır. Hz. İsa’nın inişi için hazırlanmıştır. Çünkü bu Hz. İsa’nın düşüncelerini, inançlarını, anlatımını bütün dünyaya anında duyuracak bir sistemdir” şeklinde konuştu.