10 Haziran 2008 Salı

@ Söylenen söz.. Söyleyen insan..

Gazeteci yazar Sami Özey'in bugünkü köşe yazısını aşağıda okuyabilirsiniz...

Geçtiğimiz hafta BAV tarafından aziz İstanbul’umuzun eşsiz köşelerinden Boğaziçi’nde bir kısım dostun da katıldığı yemekli bir gemi gezintisine katıldım.. Maksat elbette ki yemek içmek değil. Günün yorgunluğunu atmak.. Ya da dost ve ahbapların birbirlerini görmeleri hadisesi..
Toplantıya Vakfın Onursal Başkanı Adnan Oktar Hoca da katıldı.. Tabiî ki BAV ekibi de noksansız bir şekilde.. Gece boyunca samimi muhabbet sürdü gitti..
Adnan Hoca için takip edenler bilir; son duruşmada 3 yıl mahkumiyet çıktı.. Yalnız şu an temyizde.. Hocaya bir ara o durumu sordum.. “Elhamdülillah Sami Bey” dedi.. Ve devam etti.. “Hapishane bizim için Medrese-i Yusufiye’dir.. Yatarız!.. Geçmişte başımıza gelmedi mi ki?.”
Bunları söylerken fevkalade samimi görünüyordu Adnan Oktar!. Gözleri ışıl ışıldı.. Gözler yalan söylemez çünkü.. Kim ne derse desin, ben bu insanların hizmet ehli birer insan olduklarına inanıyorum.. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş, eskiler!. Bu insanlar kimlerle mücadele ediyorlar?. Masonlarla.. Yaradılışı inkar eden Darwin’ci felsefecilerle.. O zaman bu insanlar doğru yoldalar..
Bakın Adnan Hoca neler yapmış?..
Yazdığı eserlerle erkek kadın çok insanın imanla şereflenmesine vesile olmuş.. Sağda solda malayani işlerle uğraşan, hayatı, “yiyelim içelim dalgamızı geçelim” olarak algılayan pek çok kişinin, doğruyu görmesine sebep olmuş.. Eserleri, Türkiye’de olduğu gibi dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde de büyük ilgi görmüş.. Memleketimizin bölünmez bütünlüğünü savunmuş ve bunun için de sempozyumlar düzenlemiş.. özünde Allah’ın(cc) rızasını kazanmak olan bu gayretin sonunda ise, milyonlarca insan hidayeti bulmuş..
Sonuç olarak diyeceğim şu;
Allahsızlığı, kitapsızlığı yaşam biçimi yapmış birtakım kişiler, başta Adnan Oktar’a ve maiyetindeki gençlere iftira üstüne iftira attılar, ama tutmaz!.. Tutacak olan tek plan vardır, o da Halik-i Zülcelal’in planıdır..
Mevla Teala, din-i mübin için ve bu aziz millet için çalışan her kim varsa hepsini payidar etsin..
-